Elke klant is uniek!

Onderstaand vindt u wat wij voor u kunnen betekenen. Weet u nog niet exact wat er nodig is om uw idee te realiseren? Dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Samen kijken we naar een oplossing waarmee u uw doelen kunt bereiken.
Contact opnemen

Concept

Begint u helemaal aan het begin dan kunt u wel een handje gebruiken, wij denken in dit stadium graag met u mee, wat is uw doelgroep en hoe wilt u naar voren komen. Welk gevoel moet daar bijvoorbeeld spreken. Na het nadenken en vast leggen kijken we naar wat u nodig heeft visitekaartjes, briefpapier of misschien wel package design.

Meedenken

Bij alle producten die we opleveren denken wij mee met de klant. Wij zijn van mening dat door samen te werken het beste product naar voren komt.

Wireframes

Wilt u de website echt goed indenken dan is het verstandig om te beginnen met wireframes zwart op wit. Uw website samenstellen. Wat is belangrijk? Waar moet de aandacht naartoe en hoe loopt de structuur van iedere pagina.

UX design

Gebruikersvriendelijk design is net een stap verder als alle anderen. U zet uw design, website etc. ter beschikking bij testers. Na uitvoerig testen kunnen fouten die wij of u nog niet gezien hebben eruit gehaald worden. Hierbij moet u denken aan het menu wat op betere locatie kan staan of beter zichtbaar moet zijn. Of is de navigatie in de website niet optimaal. Hier komt u allemaal achter als u echt gaat testen.

Design

Bij ieder goed bedrijf hoort een huisstijl dat daarbij aansluit en vooral het gevoel van het bedrijf weergeeft. Bij huisstijl horen verschillende media uitingen zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Logo

Ontwikkelen van logo begint bij het schetsen, tijdens deze fase zullen er meerdere versie van uw logo ontstaan. Deze zetten we daarna in de computer om er een schaalbaar bestand van te maken zodat u deze in alle media uitingen kunt gebruiken. Uw logo op een vliegtuig is direct mogelijk als u van ons de bestanden heeft ontvangen.

Flyers

Flyer voor een evenement of om uw bedrijf meer aandacht te geven/ promoten ook dit maken wij van scratch.

Visitekaartje

Visitekaartje kenmerkt de persoon, tegenwoordig zijn er zoveel ontelbare mogelijkheden voor uw visitekaart. Printen op hout is niet vreemd bij ons :). Hierbij willen wij u graag informeren naar de mogelijkheden.

Printen

Alle grafische uitingen kunnen wij voor u laten drukken en zorgen dat het direct thuis bezorgt wordt.

Website design

Iedere website is uniek en kenmerken voor uw bedrijf en biedt een bepaalde functie aan uw ondernemening. Wij zijn de specialisten die u hierbij kunnen helpen, doordat wij actief op het internet aanwezig zijn, zijn wij op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden.

Wij helpen u graag bij deze grote stap voor uw onderneming. Tijdens een persoonlijk gesprek komen wij er samen met u achter wat u wilt bereiken met uw website, hierna ontwikkelen wij de juiste tools zodat een frisse start kunt maken.

Beurs- en standmateriaal

Gaat u uzelf presenteren op beurs of evenement? Wij helpen u graag met het grafische werk en of presentaties. Ook bieden wij de mogelijkheden om applicaties te ontwikkelen voor de beurs, zou is uw presentatie interactief met de beurs gangers.

Fotografie

U wilt geen “stockbeelden” gebruiken maar oer-hollands beelden die uw doelgroep aanspreekt. Laat deze maken door een van onze getalenteerde fotografen.

Neem contact op.

Heeft u vragen of wilt u een belafspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

5 + 11 =

Web development

U heeft een ontwerp of wij hebben er een gemaakt dan moet deze uitgewerkt worden. Wij werken volgens de laatste standaards van het internet, en gaan ook met de snelle internet vooruitgang mee. Ieder project wat ontwikkeld moet worden is uniek en dient iedere keer verbeterd te worden.

Websites

Iedere website is uniek. Het begint allemaal bij een doordacht ontwerp. Wanneer deze uitgewerkt word is er veel mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een animatie erin om het geheel interactiever te maken of mooie beeldvullend visual die meerdere afbeeldingen bevat. Kortom mogelijkheden zijn onbeperkt bij het uitwerken van uw website.

Webshops

Altijd al een eigen webshop gewild? Maar dan in uw eigen style en niet zoals de rest. Onze webshop bezit alle standaard mogelijkheden zoals iDeal en PayPal betalingen. Wilt u de verzendkosten berekenen op gewicht? Dat kan! Webshops zijn geen kleine projecten en dienen vaak voortdurend vernieuwd en verbeterd te worden. Ook hiervoor staan we klaar.

Responsive

Webdevelopment is de afgelopen jaren geëxplodeerd aan mogelijkheden, enkele jaren geleden hadden wij nog mobieltjes die enkel kleine pagina’s konden lezen tegenwoordige schalen wij iedere website zodat deze op elk mobieltje, tablet of computer goed zichtbaar is. Mooie van responsieve is ook dat uw content slechts eenmaal hoeft aan te maken en het direct voor alle apparatuur beschikbaar is.

CMS systemen

Voornamelijk werken wij met WordPress als basis CMS systeem, doordat wordpress ideal voor de gebruiker is zonder moeilijke poespas. Het is mogelijk dat uw wensen niet werken met WordPress, in dergelijke gevallen kijken wij met u naar de best passende optie.

Een website hoeft niet duur te zijn!

Pin It on Pinterest