Meer dan 11 jaar ervaring met websites en digitale media.

Bekijk ons Basis pakketOf Compleet pakket

U houdt focus op uw business, wij op uw website!

Geef u website de proffesionele aandacht die het nodig heeft.

Wij bij Dutch Design Office begrijpen websites. Maar wat wij ook hebben geleerd in de afgelopen 11 jaar, is dat u zich liever focust op uw business en niet op uw website. Updates plaatsen, kleine aanpassingen hier en daar. Zorgen dat het er op zowel mobiel als op een groot scherm goed uit komt te zien. Wat als u per ongeluk iets doet waardoor de website niet meer werkt? Dan bent u onnodig veel tijd kwijt om het weer te herstellen. Tijd die u beter kunt besteden aan het runnen van uw business. Toch?

Nooit meer zelf uw website updaten?

Wellicht komt het u bekend voor. Uw website is gehackt en heeft een virus. Of een onderdeel werkt niet meer omdat een bepaalde module niet is geupdate. Erg vervelend! Om dit te voorkomen moet u ervoor zorgen dat uw website altijd up-to-date is. Alleen zo blijft uw website veilig en naar behoren werken.

Wat wij hier aan doen?

Wij voeren een maandelijkse controle uit. We voeren, indien nodig, updates door en houden zo uw website in goede conditie! Zodat u zich kunt blijven focussen op uw business.

Uniek passend ontwerp

Wij werken niet met templates maar ontwerpen op maat.
1

Makkelijk uitbreidbaar

en altijd up to date. Wij beheren voor uw de website.

Volledige responsive

Uw website of landingspagina schaalt mee op elk device.

Houd de site zelf bij maar blijf up to date en veilig.

BASIS PAKKET voor €67,- p/m

 • Lage start investering.
 • Dagelijkse back-up.
 • 10GB web en mail hosting.
 • SSL certificaat.
 • Altijd up to date.
 • Zelf website beheren met handige VisualBuilder.

Met ons Basis Pakket ontwikkelen wij voor u een prachtige website. U kunt deze vervolgens zelf beheren of u laat het ons doen.

Eenmalige start investering 650€

Heeft u moeite met het beheer van uw website?

U heeft eindelijk een prachtige nieuwe website online. Helaas is dat slechts het begin. U dient regelmatig nieuwe content online te zetten om zo uw doelgroep up-to-date te houden en goed te blijven scoren in zoekmachines. Het probleem: dat kost tijd!

Wat als je je website up-to-date kan houden door eenvoudig een e-mail te verzenden? Dat kan!

Wij zetten namelijk al uw wijzigingen binnen maximaal een week online!

Uw website aanpassen via e-mail!

Beheert u zelf uw website of laat u het door een professional doen? Doet u het zelf, dan is de kans groot dat dit wel eens voor frustraties heeft gezorgd!

Wij hebben dit probleem vaker voorbij zien komen. Een bedrijf ontwikkelt uw nieuwe website en zet deze keurig en compleet online. Vervolgens gebeurt er helaas niets meer. Uw website verouderd. Mensen kunnen uw website minder goed vinden. U laat een verouderde indruk van uw bedrijf achter. Uw bedrijf lijkt niet meer uw bedrijf. Zo raken uw klanten het vertrouwen kwijt en loopt u potentiële leads mis!

Wij bieden u de oplossing. Wij doen de aanpassingen en het onderhoud voor u! U stuurt uw wijzigingen en updates eenvoudig door via e-mail of whatsapp en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk online komt. Bij het plaatsen houden wij wij rekening met de juiste layout en optimaliseren wij de content waar nodig.

Stuur ons mailtje en wij doen de rest.

COMPLEET PAKKET vanaf €167,- p/m

 • Alles van basis en…
 • Dagelijkse backup.
 • 35GB web & mail hosting.
 • Wij plaatsen content via uw email. 
 • Telefonisch support op afspraak
 • Gratis email handtekening
 • SEO keywords per pagina
 • Aanpassen van afbeeldingen
 • Google places locatie
 • Google Analytics maandelijks rapport
 • Google webmasters koppeling
 • A/B Testen waar u wilt.

U wordt op deze manier volledige geholpen met uw online doelstellingen voor vast bedrag per maand.

Eenmalige start investering 650€

Onze klanten aan het woord.

Enkele woorden van onze bestaande klanten

Nadat Dutch Design Office drie jaar geleden onze site tot volle tevredenheid gebouwd heeft (inclusief logo ontwerp) was het nu tijd voor een update.
Nieuwe sliders gemaakt, nieuwe foto’s geplaatst, wat andere tekst geschreven en de website aangepast zodat het op elk device goed leesbaar is. Ook nu heeft Leroy dat weer super gedaan. We zijn heel tevreden over de uitstekende samenwerking met Dutch Design Office. Leroy snapt wat er bedoeld wordt, denkt mee en is pas tevreden als de klant ook tevreden is.
Als we weer aan een update of iets anders toe zijn nemen we graag weer contact op met Dutch Design Office!
Edwin Glas

Zanger, Edwin Glas entertainment

Onze ervaringen met Dutch Design Office (en Leroy Teunissen) zijn zeer goed. We hebben met Leroy al meerdere trajecten gedaan, onder meer het ontwikkelen van websites, het ontwerpen van logo’s en beeldmerken, het bedenken en ontwerpen van promotiematerialen. 

Leroy werkt snel, professioneel en wat heel prettig is denkt met je mee maar komt ook met eigen voorstellen en inzichten. Daarbij is hij heel goed in staat de vertaalslag te maken van hetgeen een bedrijf doet en wil uitstralen naar een bijvoorbeeeld een logo of uiting toe.

Daarnaast is het prettig samenwerken, Leroy is heel flexibel, staat voor je klaar en vrijwel altijd bereikbaar. Kortom wij hebben uitsekende ervaringen en we willen hem graag aanbevelen.

Thomas Schwandt

Directeur & Co Founder Datasciencelab, Joep&Co, Infopeople en Young Orange

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Veel gestelde vragen

Uw aanpassingen via de mail.
Vind het gemak en doe de aanpassingen via de email.  U ontvangt van ons een uniek mailadres. Mail ons uw aanpassingen, foto’s en is alles duidelijk dan plaatsen wij u aanpassingen of nieuwe pagina binnen een werkweek.
Kan ik mijn site 24/7 bewerken.
Ja dit kan zeker! U krijgt een eigen login om aanpassingen te doen wanneer gewenst. En als u ons dan een seintje geeft dan kijken wij voor u de tabled en mobiele versie na. Zo hoeft u bij spoed niet op ons te wachten.
Kan ik mijn website naar jullie verhuizen.
U kunt uw website naar ons verhuizen echter moet dit wel een WordPress website zijn. Dit is onze specialiteit. Als u contact met ons opneemt dan helpen wij u graag verder.
Is de website snel en goedvindbaar in Google.
Nadat wij de website hebben ontwikkeld optimaliseren wij deze in geheel. Dus alle afbeeldingen en WordPress wordt geoptimaliseerd totdat uw boven de 90% scoort bij Google. Ook voegen wij meta tags toe met de keywords die u specificeerd.
Overstappen naar ontzorg pakket of zelf touwtjes in handen nemen.
Heeft u al een basis pakket en wilt u overstappen naar pakket compleet dan kan dit. Geen probleem, neem contact met ons op en wij regelen het voor u.

Wilt u zelf de touwtjes in handen nemen en maandelijkse kosten besparen? Ook geen probleem wij doen niet moeilijk en downgraden uw pakket naar basis.

Hoe groot mag de website zijn.
De grote van uw website maakt uit. Wilt u bijvoorbeeld een website zoals NU.nl dan komt u in gehele andere prijscategorie terecht. Maar bent u ondernemer met meerdere projecten per jaar of aanpassingen dan is het geen probleem en helpen wij u graag. Wordt het teveel dan hoort u van ons en passen wij uw pakket aan conform uw benodigheden.
Kan ik ook email versturen via mijn domein.
Bij iedere pakket zit hosting bij inbegrepen. U kunt ons dan laten weten welke emailadressen u wilt en wij regelen het voor je. Maximaal 100 mail adressen zijn mogelijk.

Heeft u nog andere vragen voordat u kiest? Neem dan contact met ons.
En dan helpen wij u graag verder.

Is het tijd voor uw nieuwe site?

Wilt u liever niet werken met een pakket. Neem dan contact met ons op voor offerte opmaat.
Open chat
Heeft u vragen?
Hi, kan ik je helpen?