U houdt focus op uw business, wij op uw website!

Geef u website de proffesionele aandacht die het nodig heeft.

Wij bij Dutch Design Office begrijpen websites. Maar wat wij ook hebben geleerd in de afgelopen 11 jaar, is dat u zich liever focust op uw business en niet op de techniek achter uw website. Updates plaatsen, kleine aanpassingen hier en daar. Zorgen dat het er op zowel mobiel als op een groot scherm goed uit komt te zien. Wat als u per ongeluk iets doet waardoor de website niet meer werkt? Dan bent u onnodig veel tijd kwijt om het weer te herstellen. Tijd die u beter kunt besteden aan het runnen van uw business. Toch?

Blijf up to date en veilig.

vanaf €69,- p/m

  • Lage start investering.
  • Uniek ontwerp passend bij uw bedrijf.
  • Dagelijkse back-up.
  • 10GB web en mail hosting.
  • SSL certificaat.
  • Altijd up to date.
  • Zelf website beheren.

Met ons Basis Pakket vullen wij voor u een prachtige website. U kunt deze vervolgens zelf beheren en wij helpen je bij elke stap.

Eenmalige investering vanaf €650,-
Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

 

1

Makkelijk uitbreidbaar

en altijd up to date. Wij beheren voor uw de website.

Nooit meer zelf uw website updaten?

Wellicht komt het u bekend voor. Uw website is gehackt en heeft een virus. Of een onderdeel werkt niet meer omdat een bepaalde module niet is geupdate. Erg vervelend! Om dit te voorkomen moet u ervoor zorgen dat uw website altijd up-to-date is. Alleen zo blijft uw website veilig en naar behoren werken.

Volledige responsive

Uw website of landingspagina schaalt mee op elk device.

Veel gestelde vragen

Uw aanpassingen via de mail.

Vind het gemak en doe de aanpassingen via de email.  U ontvangt van ons een uniek mailadres. Mail ons uw aanpassingen, foto’s en is alles duidelijk dan plaatsen wij u aanpassingen of nieuwe pagina binnen een werkweek.

Kan ik mijn site 24/7 bewerken.

Ja dit kan zeker! U krijgt een eigen login om aanpassingen te doen wanneer gewenst. En als u ons dan een seintje geeft dan kijken wij voor u de tabled en mobiele versie na. Zo hoeft u bij spoed niet op ons te wachten.

Kan ik mijn website naar jullie verhuizen.

U kunt uw website naar ons verhuizen echter moet dit wel een WordPress website zijn. Dit is onze specialiteit. Als u contact met ons opneemt dan helpen wij u graag verder.

Is de website snel en goedvindbaar in Google.

Nadat wij de website hebben ontwikkeld optimaliseren wij deze in geheel. Dus alle afbeeldingen en WordPress wordt geoptimaliseerd totdat uw boven de 90% scoort bij Google. Ook voegen wij meta tags toe met de keywords die u specificeerd.

Overstappen naar ontzorg pakket of zelf touwtjes in handen nemen.

Heeft u al een basis pakket en wilt u overstappen naar pakket compleet dan kan dit. Geen probleem, neem contact met ons op en wij regelen het voor u.

Wilt u zelf de touwtjes in handen nemen en maandelijkse kosten besparen? Ook geen probleem wij doen niet moeilijk en downgraden uw pakket naar basis.

Hoe groot mag de website zijn.

De grote van uw website maakt uit. Wilt u bijvoorbeeld een website zoals NU.nl dan komt u in gehele andere prijscategorie terecht. Maar bent u ondernemer met meerdere projecten per jaar of aanpassingen dan is het geen probleem en helpen wij u graag. Wordt het teveel dan hoort u van ons en passen wij uw pakket aan conform uw benodigheden.

Kan ik ook email versturen via mijn domein.

Bij iedere pakket zit hosting bij inbegrepen. U kunt ons dan laten weten welke emailadressen u wilt en wij regelen het voor je. Maximaal 100 mail adressen zijn mogelijk.

Heeft u nog andere vragen voordat u kiest? Neem dan contact met ons.
En dan helpen wij u graag verder.

Is het tijd voor een nieuwe site?

Wilt u liever niet werken met een pakket. Neem dan contact met ons op voor offerte opmaat.

Open chat
Heeft u vragen?
Hi, kan ik je helpen?